tiistai 18. lokakuuta 2016

Frozen kakkuja


 


Tämän kakun tein tyttäreni viisi vuotis syntymäpäiville. Hän itse kertoi minkälainen kakun tulee olla, ja millä täytteillä. Täytteinä kakussa on suklaa- ja mansikka mousset. Pohja on tehty omien kanojen munista. Vuokan voitelin Keijun kasvisrasvalla, kostutukseen käytin Valion luomu maitoa. Täytteiden rahkat ja vispikermat olivat myös luomua. 


Tämän kakun tein tilauksesta. Pohja on tehty kuudesta luomu kananmunasta, kostutus luomu maidosta, ja voitelu kasvisrasvalla. Kakun suhteen sain vapaat kädet. Täytteiksi tein lakritsa- ja vadelma moussen, lisänä lomon curd tahna. Täytteissä luomu kermat, sekä luomu rahkaa.



Tämä Frozen kakku on myös tilauksesta tehty, jo vuoden takaa. Enkä kyllä millään muista kakun täytteistä tai tekovaiheista paljoakaan. :/ Mansikoita välissä oli ainakin!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti