maanantai 3. lokakuuta 2016

Miksi palasin takaisin blogin pariin?

Heippa kaikille, ja tervetuloa mukaan seuraamaan mitä meillä tapahtuu, mitä minä täällä touhuilen päivisin! :)

Viimeisin blogitekstini onkin jo kahden vuoden takaa. Tämän kahden vuoden aikana on täällä meillä tapahtunut paljon. Matkan varrella selviääkin sitten minkälainen poppoo meillä täällä asuu, ketä siihen kuuluun ja mitä meillä tehdään ja touhutaan.

Miksi nyt palasin kirjoittamaan?
Todella usein tulee mieleeni asioita, joista haluaisin kirjoittaa tai sanoa ääneen. Kysyä muiden mielipidettä/apua milloin mihinkäkin mieltä askarruttavaan kysymykseen kun vaikka netistä ei vastausta löydy. Ja sitten on niitä blogeja joita itse tykkää lukea, ja niistä saakin inspiraatioita ja ideoita omiin kirjoituksiin ja kuviin.

Kuvista puheen ollen, ainakin näin aluksi otan kuvat puhelimellani. Ja katsotaan jos saisin myöhemmin lainaan siskoni kameraa.

Blogissani tulen kirjoittamaan meidän eläimistä, eläinten oikeuksista, luomu jutuista ja lihattoman ruuan laitosta, leipomisesta, uuden kodin haaveilusta, sisustamisesta sekä ihan siitä mitä minä täällä kotona ylipäänsä teen.

Tämä oli aloitus uudelle yritykselle kirjoittaa blogia. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää mukaan, ja minä löydän aikaa blogin kirjoittamiseen! :)
Ihanaa syksyistä maanantai iltaa!





Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti